Siltech Favicon

Inkoper | Purchaser (Full-Time)

Ben jij de Operationeel Inkoper die graag samenwerkt, waarbij onderhandelen in je DNA zit en ben je 32 – 40 uur beschikbaar? Ben je de netwerker die gemakkelijk met mensen contact legt, zowel intern als extern, ambitieus is en administratieve werkzaamheden niet schroomt? Wil jij werken als Operationeel Inkoper in een onderneming die zeer hoogwaardige audiocomponenten vervaardigt?

Dan is deze vacature iets voor jou! Jij bent een belangrijke spil binnen de organisatie van International Audio Holding in Elst (Gld) en zorgt ervoor dat hoogkwalitatieve audiocomponenten in Nederland geproduceerd kunnen worden en hun weg vinden naar een wereldwijd distributienetwerk. Al 40 jaar gebeurt dit met een familiegevoel, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van de componenten de hoogste is en de toegezegde doorlooptijd wordt waargemaakt. Allemaal klantenwensen die gehaald worden en waar iedereen binnen IAH trots op is.

De functie

Als Operationeel Inkoper regel je het inkopen van materialen en diensten die de basis vormen voor deze hoogwaardige componenten. Het doel is zorgdragen voor de realisatie van het operationele inkoopproces, zodat een ononderbroken tijdige levering van materialen, producten en / of diensten tegen optimale kosten en binnen de specificatie geborgd wordt.

Om je werk effectief uit te voeren stem je veelvuldig af met de afdelingen Productie, Sales, Magazijn en R&D over kwaliteit, tijdigheid en prijs.

Als Operationeel Inkoper ben je verantwoordelijk voor het verwerven van alle materialen tegen de juiste kwaliteit, de juiste leverdatum en de afgesproken prijs bij de geselecteerde leveranciers. Je hebt regelmatig direct contact met de leverancier over prioriteiten en voelt aan wanneer tijdige escalatie noodzakelijk is. Uiteindelijk dient de inkoper de materiaalbeschikbaarheid voor productie te garanderen.

 • Je draagt zorg voor een tijdige levering door het proactief monitoren en coördineren van bestellingen d.m.v. communicatie met leveranciers (bestellen / bewaken, nazorg en evaluatie);
 • Uitvoeren en verwerken van de inkoopadministratie in AFAS (offertes, orders, (her-bevestigingen);
 • Contacten onderhouden met leveranciers op operationeel niveau over uitstaande aanvragen en leveringsinformatie

Je vormt een sterk team met je collega in het magazijn en jullie delen kennis om elkaar op alle vlakken te ondersteunen. Als Operationeel Inkoper werk je vanuit ons kantoor in Elst (Gld) samen met 35 gepassioneerde professionals.

Wij vragen

De ideale kandidaat beschikt over:

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • Ervaring met ondersteunen van (Operationele) inkooptrajecten;
 • Nauwkeurig in je werk en kan gemakkelijk contact leggen en onderhouden zowel intern als extern met leveranciers;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een paar jaar ervaring met het nauwkeurig kunnen verwerken van inkoopadministratie maakt dat je snel volledig kunt meedraaien;
 • Hands-on mentaliteit, waarbij je zelf het werk ziet liggen en in sommige gevallen een helpende hand biedt richting collega’s van een andere afdeling.

Wij zijn op zoek naar jou omdat

 • Jij je verantwoordelijk voelt om samen met jouw collega’s het hoogst haalbare te realiseren;
 • Je van nature een goede balans vindt tussen relatiemanagement en maken / handhaven van duidelijke prijsafspraken waarbij je voorraadhoogtes goed in de gaten houdt;
 • Jij altijd streeft naar de hoogste kwaliteit en het leuk vindt om je te verdiepen in de materie;
 • Jij je verder wilt ontwikkelen naar de positie van tactisch inkoper;
 • Jij samen met het management aan de slag gaat hoe zo efficiënt & effectief mogelijk in te kopen: een constante drive om zaken te verbeteren.

Wij bieden

 • Een goed salaris, daarbij mag je denken aan €2.750,- en €3.500, afhankelijk van jouw ervaring. Reiskostenvergoeding, vakantiegeld, pensioenopbouw via PMT;
 • Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé;
 • Voldoende perspectief om intern te groeien naar de rol van tactisch inkoper. IAH investeert graag in jou door middel van vak gerelateerde opleidingen als NEVI of CIPP.

Bedrijfsprofiel

International Audio Holding is een sterk groeiend en internationaal opererend high-end audio bedrijf. Met ongeveer 35 medewerkers ontwikkelen en produceren we in Elst (Gld) hoogwaardige audio kabels, elektronica en luidsprekers.

Via de merken Siltech en Crystal Cable verkopen we deze producten, die tot de absolute top van de audiowereld behoren, in meer dan 50 landen wereldwijd. Het constante streven naar verbeteringen om tot de perfecte muzikale ervaring te komen, maakt onze prijswinnende producten toonaangevend in de high-end audio; zowel qua geluidskwaliteit als qua design.